Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)

 
steve163 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Freebander
Global user

Registered: 04-2009
Posts: 63
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
buzzing from zetagi bv131


Hi guys my amp is makeing a buzzing noise when i key up any one know what the problem is

thanks steve163 emoticon
28/Jun/2009, 7:46 pm Link to this post Send Email to steve163   Send PM to steve163
 
steve163 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Freebander
Global user

Registered: 04-2009
Posts: 63
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re: buzzing from zetagi bv131


sorted now helps if you put the plugs in the right place lol emoticon


thanks steve
28/Jun/2009, 9:57 pm Link to this post Send Email to steve163   Send PM to steve163
 
John193 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Freebander
Global user

Registered: 11-2008
Location: South Glos
Posts: 260
Karma: 3 (+3/-0)
Reply | Quote
Re: buzzing from zetagi bv131


Sounds like Transformer. Check all screws one might be loose and vibrating. Does it do it on tx or all the time. If its still txing ok its not the relay. If its the transformer and all screws are tight then varnish the transformer outer laminations that will stop the vibration in the laminations. Hope that helps. John193.
28/Jun/2009, 10:06 pm Link to this post Send Email to John193   Send PM to John193 MSN
 


Add a reply





You are not logged in (login)