Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)


 
Padge1 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

New Kid On The Block
Global user

Registered: 10-2014
Posts: 4
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
cre 8900


Hia help required
This cre 8900 I have is saying when I key up. Dc lo and beeping, says something to do with voltage being wrong, the power supply I'm using is a marlin 10/12 amp and is giving out 13.7 volts, so y is it doing this. Don't make sense.
15/Oct/2014, 12:17 pm Link to this post Send Email to Padge1   Send PM to Padge1 Blog
 
yamanx1 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Honcho
Global user

Registered: 09-2007
Location: In a world of my own
Posts: 4749
Karma: 18 (+19/-1)
Reply | Quote
Re: cre 8900


Need to check the wiring, and the connections inside the plug etc. Check all the outside stuff good and proper, before venturing inside emoticon

---

By all means think yourself big, but never think others small.... R.F.Scott
15/Oct/2014, 12:38 pm Link to this post Send Email to yamanx1   Send PM to yamanx1
 
white panther Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Freebander
Global user

Registered: 06-2014
Posts: 21
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re: cre 8900


Faulty power supply maybe?
23/Oct/2014, 10:14 pm Link to this post Send Email to white panther   Send PM to white panther Blog
 
Padge1 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

New Kid On The Block
Global user

Registered: 10-2014
Posts: 4
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re: cre 8900


power supply is just sound. 10/12 amp giving [sign in to see URL] out
radio only needs 6 amp to run, works fine on a car battery, this is just so strange
26/Oct/2014, 4:54 pm Link to this post Send Email to Padge1   Send PM to Padge1 Blog
 
white panther Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Freebander
Global user

Registered: 06-2014
Posts: 21
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re: cre 8900


Surely if it works fine on a car battery it has to be the power supply or possibly the connections.
1/Nov/2014, 3:11 pm Link to this post Send Email to white panther   Send PM to white panther Blog
 


Add a reply





You are not logged in (login)